• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Подяка від вихованців корекційної групи "Колосок" Костянтину Єфименку

Подяка від вихованців корекційної групи "Колосок" Костянтину Єфименку

2016-12-20

/Files/images/IMG_7360.jpg

Діти - наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх - святий обов’язок сім’ї, освітніх закладів, влади і громадськості. Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні.

Це добре розуміє наш спонсор Єфименко Костянтин Олексійович. Одним із свідчень стала допомога вихованцям групи компенсуючого типу для дітей із затримкою психічного розвитку «Колосок» дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу № 32 «Перлинка». Педагогічний колектив, батьки та вихованці висловлюють найтепліші слова подяки за придбання дивану для куточка релаксації, іграшок, розвиваючих та навчально-дидактичних ігор. Ваша підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості дошкільного виховання.

Добрі справи не залишаються непоміченими - вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ми впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких благ, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

/Files/images/IMG_7372.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi