• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • До уваги батьків! Щодо використання медичних форм для зарахування дітей до закладу дошкільної освіти

До уваги батьків! Щодо використання медичних форм для зарахування дітей до закладу дошкільної освіти

2018-05-21

/Files/images/лист.jpg

Лист Міністрества охорони здоров'я України

від 26.04.2018 року №111-01/126

"Щодо використання медичних форм для зарахування дітей до закладів дошкільної освіти і загальноосвітніх навчальних закладів"

Міністерство охорони здоров’я України надає роз’яснення щодо використання медичних форм для зарахування дітей до закладів дошкільної освіти і загальної середньої освіти у зв’язку із скасуванням форми первинної облікової документації № 026/о «Медична карта дитини (для дошкільного та загальноосвітнього навчальних закладів)».

Для відвідування закладу дошкільної освіти лікар-педіатр або сімейний лікар закладу охорони здоров’я, в якому спостерігається дитина, виписує довідку, в якій зазначається: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання дитини; факт того, що дитина здорова і може відвідувати заклад дошкільної освіти. У разі необхідності лікар може також зазначити в довідці застереження щодо фізичних навантажень та інші рекомендації медичного характеру. У випадку, якщо дитина має певне захворювання, то за рішенням одного з батьків або іншого законного представника дитини, в цій довідці може бути зроблено відповідний запис.

Форма первинної облікової документації № 063/о «Картка профілактичних щеплень», яка містить усю необхідну інформацію про проведення вакцинації чи ревакцинації, здійснення туберкулінових проб, також додається до закладу дошкільної освіти.

До закладів загальної середньої освіти батьками або іншими законними представниками подається Форма № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду» та Форма первинної облікової документації № 063/о «Карта профілактичних щеплень», яка містить усю необхідну інформацію про проведення вакцинації чи ревакцинації.

Заступник Міністра Олександр Лінчевський

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi